O nama

Izvanredno mjesto za odmor i rekreaciju

Mjesto lijepih uspomena!

Samo nekoliko minuta vožnje od grada Mostara nalazi se Hotel Buna, mjesto lijepih uspomena protkanih kroz dugu tradiciju svog postojanja. Oaza je mira u slikovitom krajoliku mjesta i uz živopisnu obalu rijeke Bune, rijeke uz koju su mnoge kulture kroz stoljeća utkale svoje tragove.
Hotel je okružen očuvanim zelenim krošnjama drveća koje će Vam pomoći da se ugodno osjećate i u najtoplijim ljetnim danima. U ovom idiličnom okruženju izvršena je rekonstrukcija hotela koji datira dijelom i iz austro-ugarskog perioda.

Vrtna restauracija

Rekonstruirana je i veoma poznata vrtna restauracija uz obalu rijeke Bune, kapaciteta sa više od 500 mjesta. Vrt krasi čuveni bunski dolap za navodnjavanje, motiv mnogih umjetničkih djela. Uz izvrsnu gastro ponudu idealan je za organiziranje raznih događaja, zabavnih programa, svadbenih svečanosti, prezentacija, izložbi...

Mjesto za odmor i rekreaciju

Ukoliko želite pobjeći od svakodnevnice, konzumirati proizvode koji nude istovremenu zabavu i uzbuđenje, a pored svega ste osjetljivi na kvalitetu okoliša, brinete o ekološkom otisku koji ostavljate prilikom svog boravka u destinaciji, pronašli ste pravo mjesto za sebe!

 • Vjenčanja i svadbeni objedi u zatvorenom ili otvorenom prostoru za 250 ili više gostiju, nezaboravan doživljaj koji govori o Vama!

  Vjenčanja i objedi u prirodi
  Hotel Buna
 • Hotel Buna je idealno mjesto za održavanje višednevnih seminara, edukacija, a osobito zbog svoje cjelovite ponude, korporativnih team building aktivnosti.

  Konferencijska dvorana cca 150 mjesta
  Hotel Buna
 • Ponuda tradicionalnih jela spravljenih od autohtonih svježih namirnica dijelom proizvedenih u vlastitom domaćinstvu.

  Specijaliteti od domaćih namirnica
  Hotel Buna

Hotel Buna - "eko hotel" sa 4*

Ukoliko želite personilazirati uslugu, želite samostalno kreirati proizvod u kojemu će te uživati, na pravom ste mjestu!

 

Ukoliko želite pobjeći od svakodnevnice, konzumirati proizvode koji nude istovremenu zabavu i uzbuđenje, a pored svega ste osjetljivi na kvalitetu okoliša, brinete o ekološkom otisku koji ostavljate prilikom svog boravka u destinaciji, eko hotelu, hotelu koji posluje na društveno odgovoran način, pronašli ste pravo mjesto za sebe!