Ponuda restorana

Restoran i bogata gastro ponuda

Organiziranje objeda za različite prigode

Restoran sa mediteranskom kuhinjom kapaciteta od cca 250 mjesta, te sa otvorenom terasom nudi specijalitete spravljene od autohtonih namirnica na poseban, tradicionalan način.
Rekonstruirana je poznata vrtna restauracija uz obalu rijeke Bune, kapaciteta sa više od 500 mjesta. Vrt krasi čuveni bunski dolap za navodnjavanje, motiv mnogih umjetničkih djela. Vrt je uz gastro ponudu idealan za organiziranje raznih događaja, zabavnih programa, svadbenih svečanosti, prezentacija, izložbi...

Restoran s barom

U klimatiziranom prostoru sa pogledom na rijeku, pored a la carte ponude, u ponudi je organiziranje objeda za različite prigode. Pored pansionskih, turističkih menu-a, nudimo i organiziranje raznih event-a, svadbenih objeda, poslovnih, objeda za učesnike seminara, obiteljskih proslava.

Konoba Wine & History

Tradicionalna konoba Wine & History kapaciteta cca 100 osoba, nudi tradicionalno spravljena jela od autohtonih svježih namirnica.
Vrhunsko maslinovo ulje, vino, svježe vrtlarsko povrće, likeri, voćni sokovi, džemovi samo su dio vlastite proizvodnje.

Caffe & snack bar

Okrijepite se u našem Caffe baru, ukoliko ste samo prolazu ili prisustvujete nezaboravnom vjenčanju u pritodi. Vjenčanja i svadbeni objedi u zatvorenom ili otvorenom prostoru za cca 300 ili više gostiju, nezaboravan je doživljaj koji govori o Vama.

Foto galerija

Izdvojili smo za vas par fotografija, kako bi udahnuli atmosferu našeg smještaja

Hotel Buna

Hotel Buna

Hotel Buna

Hotel Buna

Hotel Buna

Hotel Buna

Hotel Buna