Hotel Buna

Izvanredna lokacija

Koja je tajna naše uspješne priče?

Turistička destinacija Buna je od najranijih kretanja turista bila jako posjećena. Prirodne ljepote i mogućnosti rekreacije desetljećima privlače zaljubljenike u prirodu. Revitalizaciji destinacije Buna će znatno doprinijeti ponuda Hotela Buna.
Rekonstruirana je poznata vrtna restauracija hotela uz obale rijeke Bune. Kapaciteta je cca 500 mjesta, a krasi je čuveni bunski dolap za navodnjavanje, motiv mnogih umjetničkih djela. Vrt je uz izvrsnu gastro ponudu idealan za organiziranje raznih događaja, zabavnih programa, svadbenih svečanosti, prezentacija, izložbi...

Ukoliko želite pobjeći od svakodnevnice, konzumirati proizvode koji nude istovremenu zabavu i uzbuđenje, a pored svega ste osjetljivi na kvalitetu okoliša, brinete o ekološkom otisku koji ostavljate prilikom svog boravka u destinaciji, pronašli ste pravo mjesto za sebe!
  • Sobe i apartmani
  • Restorani i bar
  • Dvorana

Nudimo brojne pogodnosti

Postoji bezbroj razloga da posjetite naš hotel

Hotel Buna je idealno mjesto za održavanje višednevnih seminara, edukacija, a osobito zbog svoje cjelovite ponude, korporativnih team building aktivnosti.

Vjenčanja i svadbeni objedi u zatvorenom ili otvorenom prostoru cca 300 ili više gostiju, nezaboravan doživljaj koji govori o Vama!

Ponuda tradicionalnih jela spravljenih od autohtonih svježih namirnica dijelom proizvedenih u vlastitom domaćinstvu. Vrhunsko maslinovo ulje, vino, svježe vrtlarsko povrće, likeri, voćni sokovi, džemovi samo su dio vlastite proizvodnje.